BASF Global   |   Contact BICAU


Neopor® - Noul standard al produselor pentru termoizolareNeopor®, placa de polistiren expandat (EPS) produsa de compania BASF, este cea mai performanta solutie pentru termoizolarea cladirilor noi dar si al celor existente. 

Termoizolatiile realizate cu Neopor® - o imagine de ansablu asupra benefiiciilor


Posibilitatea de a aduce modificari ulterioare:
Lucrari de constructie care necesita o reducere a stratului de termoizolatie, ca in cazul lucrarilor de modernizare si care pot fi indeplinite corespunzator prin folosirea unor placi de termoizolatie EPS mai subtiri dar care asigura aceleasi standarde de performanta ca si cele uzuale. Astfel, se respecta cerintele de proiectare dar in acelasi timp se obtine reducerea consumului de energie necesar incalzirii/climatizarii.

Calitatea:
Placile de termoizolatie Neopor® sunt rezistente, pastrandu-si caracteristicile tehnice si dimensiunile pe toata durata exploatarii cladirii la care au fost folosite. Placile sunt permisive la vaporii de apa, fapt care impiedica dezvoltarea bacteriilor, nu putrezesc, fiind foarte rezistente la apa si avand un grad scazut de absorbtie a acesteia.

Rezistenta la foc:
Produsele de termoizolare Neopor® sunt realizate conform standardelor europene DIN EN 13163 fiind clasificate, in functie de rezistenta la foc a acestora, in categoria Euroclass E conform DIN EN 13501-1 si in categoria B1 conform DIN 4102 .

Manevrabilitatea:
Placile de termoizolatie Neopor® sunt usor de montat indiferent de vreme. Sunt usor de taiat conform dimensiunilor, se finiseaza repede si datorita texturii suprafetele nu reflecta lumina, evitand producerea efectului de orbire.

Izolarea fonica:
Placile de termoizolatie Neopor® pe langa asigurarea unei economii de energie, confera si un grad sporit de fonoizolare a cladirilor.

Rezistenta:
Caracteristicile materialului care ii confera rezistenta la uzura fac din produsele de termoizolare Neopor® un exemplu de incredere si siguranta in domeniu.Print this page  Print